2 de des. 2011

CONCURS DE FOTOGRAFIA "NO A L'ALTA TENSIÓ"

Per tal de donar testimoni de la destrucció que Iberdrola està realitzant a les nostres serres, (Línia Juan Urrútia Alcoi – Subestació d’Ontinyent) proposem un certamen-concurs de fotografia relacionat amb aquesta temàtica. Les bases per a participar-hi són les següents:

1.            Les fotografies tindran relació amb les obres de construcció de la línia elèctrica d'alta tensió "Ontinyent - Juan Urrútia", que arranquen des de la zona de la Covalta a la Vall d'Albaida i finalitzen a la subestació d'Iberdrola a Ontinyent.
2.            Es podran realitzar amb qualsevol tipus de dispositiu: càmeres de fotos, mòbils, i hauran de ser originals. No s'admetran els que provinguen de la pirateria o siguen d'altre autor.
3.            Les fotografies tindran una resolució mínima de 800x600 ppi i una grandària màxima de 8 Megapíxels. Hauran d'estar en format jpg obligatòriament. S'han d'enviar, juntament amb les dades de contacte, al següent correu electrònic: crematsensefils@gmail.com.
4.            Els participants cediran els drets perquè la Plataforma "No a l'alta tensió" expose les fotografies. L'organització es compromet a no fer cap ús comercial d'aquestes.
5.            El termini per a la recepció de les fotos serà el 30 de desembre de 2011.
6.            Es seleccionaran les 20 millors fotos per a una futura exposició.
7.            Les fotografies seleccionades seran exhibides a la pàgina http://crematsensefils.blogspot.com

PUJA A LA SERRA I FOTOGRAFIA ALLÒ QUE MÉS T'HA IMPACTAT I MOSTRA-HO A TOTS I TOTES PERQUÈ SIGUEN CONSCIENTS DEL DESASTRE ECOLÒGIC QUE S'HA PRODUÏT I S'ESTÀ COMETENT ÍMPUNEMENT!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada