28 de gen. 2013


ES NECESSITEN VOLUNTARIS I VOLUNTÀRIES
PER A FER UNA ACCIÓ SIMBÒLICA I PACÍFICA
EN DEFENSA DEL BOSC


Dissabte dia 2 de febrer (pel matí)
a la SERRA CALDERONA.

Amigues i amics: l'acte consistirà en desplegar unes pancartes de denúncia d'actuacions agressives al mateix cor de la Serra Calderona, des del punt de vista ecològic, i efectuades per la pròpia Conselleria encarregada de carregar-se el Medi Ambient. Una veritable destrossa de l'ecosistema (eliminació quasi total de la vegetació i alteració del sòl fèrtil) amb l'excusa de "netejar" el bosc per a que no es creme. 

Si esteu interessats, hem quedat a les 11.00 h del matí del dissabte 2 de febrer, enfront de l'Ajuntament de Serra. L'acte s'haurà acabat sobre les 12.30 h, encara que opcionalment, qui vulga, podrà participar en un breu passeig per la zona afectada durant el qual s'explicarà de manera detallada els motius pels quals denunciem l'actuació i la gravetat ecològica de les desfetes. Si penseu acudir, és convenient que confirmeu la vostra presència enviant un correu de confirmació. Si teniu problemes per a accedir per manca de vehicle, notifiqueu-ho per correu.

Els lemes seran. "PERILL: DESTRUCCIÓ FORESTAL" i "SALVEM EL BOSC; SALVEM LA CALDERONA". L'acció serà tranquil·la i simpàtica, en positiu (demanant alternatives), i sense cap risc, apta per a totes les edats i condicions. Convé, això sí, portar calcer de muntanya, roba adequada i un poc d'aigua. En concret el que vos demanem és que ens ajudeu a desplegar les pancartes i donar suport als activistes de Marfull-Agró, en representació de Bosc Viu, que organitzen i preparen aquest acte de denúncia de destrosses forestals i per la defensa del bosc valencià.

Correu de contacte: arnal.car@gmail.com,
Telèfon (només emergències: 690 03 98 28).Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada