22 de febr. 2010

Presentació pública a València de la campanya en defensa de la Font Roja

Ciberacció

L’acte tindrà lloc en la seu del Centre Excursionista de València i comptarà amb la intervenció de personalitats destacades del món de l’excursionisme, el turisme rural i l’educació ambiental

El pròxim dimecres 24 de febrer, a les 8 de la vesprada, tindrà lloc al Saló d’Actes del Centre Excursionista de València (Pl. Tavernes de la Valldigna, 4) un acte de presentació a la capital valenciana de la campanya "La Font Roja també és nostra. Hotel fora del Parc Natural".

En aquest acte el biòleg alcoià Carles M. Mansanet, en representació de l’assemblea de la campanya, explicarà els greus impactes ambientals i socials que tindria la construcció d’un hotel en el cor de la Font Roja, projecte que és defensat pel Govern municipal del PP de l’ajuntament d’Alcoi, amb el suport econòmic de la Diputació d’Alacant; també s’exposaran quines són les alternatives existents, menys impactants i socialment més beneficioses, com ara la xarxa d’allotjaments rurals que a hores d’ara ja funciona en la perifèria del Parc Natural.

En la presentació també participaran Rafael Cebrián, membre de l’Associació Valenciana de Periodistes i Escriptors de Turisme i de l’Instit Valencià d’Excursionisme i Natura, i Premi Cavanilles 2002; Jorge Cruz Orozco, Doctor en Geografia, que treballa en el camp de la planificació i formació en turisme rural; i Maria Àngels Ull, doctora de la Facultat de Ciències Biològiques de la Universitat de València, presidenta de l'Associació Valenciana d'Educació Ambiental i Desenvolupament Sostenible i exdirectora general de Conservació del Medi Natural de la Conselleria de Medi Ambient.

"La Font Roja també és nostra. Hotel fora del Parc Natural" considera de gran interés donar a conéixer en la capital valenciana l'amenaça que pateix la Font Roja, ja que aquest espai és una part essencial i emblemàtica del patrimoni natural del País Valencià.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada