8 d’oct. 2012


TROBADA COMARCAL (VALL D'ALBAIDA) SOBRE CUSTÒDIA DEL TERRITORI.Dia: 20/10/2012
Hora: a partir de les 10:00 hores
Lloc: Ametla de Palla (Carrícola)


Actualment, diverses entitats i associacions ja treballen a la comarca de la Vall d'Albaida en la Custòdia del Territori; una fórmula en què el voluntariat, l'efectivitat i la gestió sostenible del territori es donen la mà.

Avinença és una organització sense ànim de lucre, de caràcter tècnic i divulgatiu, que té com a finalitat impulsar l'ús de la Custòdia del Territori, facilitant informació, formació, qualitat, assessorament i suport, recerca, impuls i difusió. Dels nostres objectius i activitats, es pot trobar més informació en el següent enllaç: http://www.custodiaterritorivalencia.org/

Des d'Avinença i, amb el suport de la CEVA i l'IEVA, volem donar a conèixer noves fórmules de gestió del territori, impulsades des de l'Administració Pública, però amb el protagonisme de la societat civil. Es tracta de noves vies que ja han mostrat la seua eficàcia i eficiència en nombroses localitats valencianes, i que pensem poden ser una eina útil per a la Vall d'Albaida.

A més de tècnics municipals, propietaris de territoris custodiats i entitats que ja estan a la xarxa valenciana de la custòdia, hem convidat a representants de la societat civil i associacions de tot tipus que, creiem, poden ser sensibles a la Custòdia del Territori.

Per a qualsevol dubte sobre l’acte del dia 20 d’octubre, cal posar-se en contacte amb nosaltres a través dels correus electrònics 
otecnica@custodiaterritorivalencia.org custodiaterritorivalldalbaida@gmail.com o telefonant al 679 96 07 30 (de dilluns a divendres de 10 a 12h). Així mateix ja pots confirmar la teua participació per qualsevol d’aquestes dues vies. Per aquelles persones que es vulguen quedar a dinar s'ofereix un menú d'11€. (Cal reservar plaça per al dinar via mail)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada